+32 (0)2 895 67 90 info@in2cloud.be

Google People en In2cloud telefonie

Integratie tussen In2Cloud en Google People
Contacteer ons vandaag nog

Combineer uw favoriete bedrijfssoftware Google People met In2Cloud,

de telefonie- en samenwerkingsdienst voor slimme kmo’s.

In2Cloud – Google People: een gemeenschappelijk doel

In2Cloud en Google People zijn een samenwerking aangegaan waardoor je direct vanuit je Google People webomgeving gebruik kunt maken van alle voordelen van het In2Cloud zakelijke telefonieplatform. Start uw gesprekken direct vanuit uw Google People software, visualiseer de identiteit van de beller en open zijn dossier in Google People nog voordat u de telefoon opneemt.

Net als Google People heeft In2Cloud als doel om de efficiëntie van alle kmo’s te optimaliseren. Met de telefonie-oplossing van In2Cloud en de beheersoftware van Google People zijn kmo’s verzekerd van een optimalisatie van hun tijd én prestaties.

Google People

Google People is een beheersinstrument dat e-mailadressen, telefoonnummers of fysieke adressen bijhoudt en beschikbaar is in de gratis e-maildienst Gmail.

In2Cloud telefonie

In2Cloud is een professionele VoIP-telefoniedienst voor kmo’s.

Omdat ons telefonieplatform zich in de cloud bevindt, bieden wij u vaste en mobiele telefonie op al uw toestellen (vaste lijn, pc, smartphone of tablet), waar u ook bent (op kantoor, thuis of onderweg) en wanneer u maar wilt (openingsuren, sluitingsuren, oproepdoorschakeling). Dankzij de VoIP-technologie, die uw oproepen via een internetverbinding leidt, hebt u toegang tot geavanceerde telefonie-functies die de productiviteit van uw teams en de communicatie met uw contactpersonen aanzienlijk verbeteren.

Bovendien kunt u aanzienlijk besparen op uw kosten: vele van onze klanten besparen tot 80% op hun telefoonfactuur.

In2Cloud functies in Google People

2) Click to Call direct vanuit Google People

In uw Google People interface, klik met uw muis op een willekeurig nummer, neem uw telefoon op en het gesprek wordt direct gestart. Met deze zeer efficiënte functie hoeft u niet eens een nummer op uw vaste telefoon te draaien, één klik is voldoende om een gesprek te starten.

4) Klik om het klantenbestand in Google People te openen

Wanneer een klant u belt verschijnt er een melding op uw PC. U kunt ook besluiten om “knoppen” op deze melding te activeren. Wanneer een klant u belt, verschijnt een venster op uw pc, in dit venster heeft u de mogelijkheid om verschillende knoppen in te stellen. Een instelling kan bijvoorbeeld zijn: de klantenfiche openen in Google People. Deze functie maakt het mogelijk om nog dichter bij uw klanten te staan en hun dossiers voor u te verschijnen voordat u zelfs de telefoon opneemt (Hallo Mr. Smith, ik neem aan dat u belt over …).

1) Contact synchronisatie

De contacten van Google People worden gesynchroniseerd met het telefoonboek van uw bedrijf. U heeft toegang tot deze contacten op uw vaste telefoonboek, op uw smartphone app en op uw computer via het gebruikersportaal.

3) Call notificaties

Gaat uw telefoon over? Nog voordat u de telefoon opneemt, verschijnt er een melding op uw PC met informatie over de persoon die uw belt (naam van de beller, nummer, bedrijfsnaam, etc.). De informatie die verschijnt is afkomstig van uw Google People software. U kunt nu de beller van een inkomend gesprek in een oogwenk identificeren, zelfs voordat u opneemt. Deze functie is een genot voor onze klanten omdat ze hun oproepen op een gepersonaliseerde manier kunnen afhandelen “Hallo meneer Smith, …”

Meer info

 

  • Als u meer informatie wilt over onze telefonie-oplossing, klik dan hier.
  • Als u meer technische informatie wilt, klik dan hier.